Стана известно кой всъщност е питал за цвета на кожата на сина

...
Стана известно кой всъщност е питал за цвета на кожата на сина
Коментари Харесай

Стана ясно кой е питал за цвета на кожата на принц Арчи

Стана известно кой всъщност е питал за цвета на кожата на сина на принц Хари и Меган Маркъл преди раждането му през 2019 г. За това говори в предаването си английският ефирен водещ Пиърс Морган.

Журналистът разкри имената на двама членове на кралското семейство, за които се твърди, че са били „ загрижени “ за цвета на кожата на принц Арчи, наследник на принц Хари и Меган Маркъл, и които инцидентно са били упоменати в холандски копия на новата книга на Омид Скоби.

Според Морган това са крал Чарлз III и принцеса Кейт Мидълтън, брачна половинка на принц Уилям, по-големият брат на Хари.

В книгата Скоби твърди, че Меган Маркъл е написала частни писма до крал Чарлз, бащата на брачна половинка й, в които показва двама членове на кралското семейство, които са били забъркани в хипотетични " смущаващи " диалози за цвета на кожата на неродения наследник на нея и Хари.
 Меган Маркъл със сина си Арчи Меган Маркъл със сина си Арчи 
В последното издание на книгата, която разказва положението на английската монархия след гибелта на кралица Елизабет II през септември 2022 година, Скоби не посочва членове на фамилията заради законите за клюка.

Освен принц Арчи, херцогската двойка отглежда щерка си Лилибет Даяна, която се роди през юни 2021 година
 Принцеса Лилибет Даяна Принцеса Лилибет Даяна Снимка: Instagram misanharriman
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР